Monday, April 5, 2010

Tablet PC: SmartPhone + Laptop = iPad

Un inceput revolutionar?
- "Conceptul de Tablet PC- o tablita de scris, care are ecran tactil cu o diagonala intre 5 si 11 inch, conectivitate 3G si WiFi- nu este unul nou, insa anul acesta se anunta o adevarata revolutie declansata de numarul mare de lansari, scopul tuturor fiind de a atrage cat mai multi utilizatori. Asadar printre veteranii Asus, Clevo, Fujitsu Siemens, Lenovo, GigaByte si Toshiba, anul acesta companii precum Sony, Motorola, Microsoft, Apple, HD si Dell, pana la companii mai putin cunoscute precum, Notion sau Freescale si-au anuntat intrarea pe aceasta piata in 2010".
- An iPad featuring the iBooks application
"Vrem ceva mai bun decat un laptop si mai bun decat un smartphone. Haideti sa vi-l arat acum. Este foarte subtire, poate fi folosit in orice fel. Aceasta tableta este extraordinara. Poti naviga pe net cu ea. Este cea mai buna experienta web pe care ati avut-o vreodata" - asa si-a inceput Steve Jobs prezentarea noului iPad de la Apple.

iPad-ul, ultima creaţie Apple, s-a vândut în weekend-ul de lansare în peste 700.000 de exemplare, de două ori peste estimările companiei, ceea ce ar putea fi un semn că Steve Jobs a reuşit să relanseze cererea pentru calculatoarele "tablet", informează Bloomberg. La numai o zi de la lansare, Apple a primit mai multe plângeri pe site-ul său de la clienţii care afirmau că iPad nu reuşeşte să se conecteze la reţeaua Wi-Fi sau semnalul este foarte slab.

All of the built-in apps on iPad were designed from the ground up to take advantage of the large Multi-Touch screen and advanced capabilities of iPad. And they work in any orientation. So you can do things with these apps that you can’t do on any other device.
http://en.wikipedia.org/wiki/IPad
http://www.apple.com/ipad/
http://www.youtube.com/watch?v=RyjEb3hQKeA&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=RJLzL6pXqLU&feature=related

No comments: